Tuotteet

Putki- ja prosessilaiteasennus

Yrityksellämme on vahva ammattiosaaminen ja kokemus Suomen johtavien elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuusyritysten projekteista yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella, joissa avainsanana on korkea ja tarkka hygienia.

Henkilökunnallamme on kattavat hitsauspätevyydet useille materiaaleille niin putkisto, teräsrakenne kuin levy puolelle, sekä kaikki tarvittavat luvat ja koulutukset vastaamaan tämänhetkisiä laatuvaatimuksia. Työstämme pääsääntöisesti ruostumattomia ja haponkestäviä materiaaleja, sekä tarvittaessa myös alumiinia ja titaaniseoksia. Kuvaamme tarvittaessa hitsaussaumat omilla käsi- ja videoendoskoopeillamme.

Olemme erikoistuneet teollisuuden prosessi-, käyttöhyödyke- ja kaasuputkistoihin, orbitaali-TIG-hitsauksiin, vaativiin teräsrakenne ja hoitotasovalmistuksiin. Yrityksellämme on myös tarvittavat luvat valmistaa painelaitteita ja -putkistoja PED standardin mukaisesti.

Hitsaus- ja teräsrakennetöissä laatumme takaa laatujärjestelmä SFS EN 3834-2 ja SFS EN 1090—1, jotka ovat Inspecta Oy:n sertifioimat.

Asennukset teemme joko asiakkaan kohteessa tai esivalmistelemme ne toimitiloissamme Suonenjoella. Esivalmistelut vähentävät asennustöiden määrää ja täten helpottavat ja nopeuttavat projektien etenemistä.

Toteutamme erilaiset teollisuuden kone-, säiliö- ja laiteasennukset ammattitaidolla. Koneiden, säiliöiden ja laitteiden siirtoja varten meiltä löytyy useita kuljetusalustoja, nostovälineitä ja vankkaa ammattiosaamista useista suurista haalausprojekteista.

Yrityksemme on erikoistunut laajoihin projektitoimituksiin jotka sisältävät mm.
  • Projektin suunnittelun
  • Prosessilaitehankinnat
  • Koneiden ja laitteiden valmistuksen
  • Putkistoasennukset
  • Laiteasennukset
  • Automaation
  • Käyttöönoton
  • Kunnossapidon

Tarjoamme asiakkaillemme palveluita joko yksittäisinä osa-alueina mekaanisen asennuksien puolelta tai kokonaistoimituksena.

Sertifikaatti Sertifikaatti
AKU-TEC OY on elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuuden putkisto, kone- ja laitealan ammattilainen.
Yhteystiedot - Ota yhteyttä
+358 40 589 8076