Tuotteet

Hitsaus

Aku-Tec

Hitsauksessa olemme erikoistuneet ruostumattomien ja haponkestävien materiaalien käsittelyyn, mutta tarvittaessa työstämme titaaniseoksia, sekä alumiinia. Menetelmämme ovat TIG-, Orbitaali-TIG-, MIG- / MAG-, piste- ja puikkohitsaus.

Erikoisosaamisemme liittyy orbitaali-TIG-hitsaukseen. Käytössämme on useita orbitaali-TIG-hitsausrobotteja, joilla varmistamme hitsaustyömme korkean laadun.

Koneillamme pystymme hitsaamaan putket halkaisijaltaan 6-275mm. Koneiden umpipihdit on tarkoitettu lisäaineettomaan yksipalkohitsaukseen ja avopihdit lisäaineelliseen tai lisäaineettomaan yksi- tai monipalkohitsaukseen. Molemmat, umpi- ja avopihdit ovat vesijäähdytettyjä, jolloin ne sallivat suuren kuormitettavuuden. Laadun varmistamiseksi voidaan mm. jokaisesta hitsauksesta tuottaa tarkka hitsausarvoraportti.

Asiakkaan vaatimusten mukaisesti pystymme toteuttamaan tarkimpienkin hygieniavaatimusten mukaisia putkistoja ja putkistomoduuleita. Putket ja putkisto-osat ovat puhdastilassa valmistettuja erikoisosia, jotka toimitetaan aseptisissa pakkauskissa kokoonpanoa varten. Putket ja osat on valmistettu siten, että ne liitetään ainoastaan orbitaali-TIG-hitsausella. Jokaisen hitsauksen varmistamme happipitoisuusmittarilla. Happipitoisuuden mittauksissa varmistamme, että hitsaus tapahtuu täysin hapettomassa tilassa ja saumat täyttävät ankarimmatkin laatukriteerit niin putken sisältä, kuin ulkopuoleltakin. Asiakkaan vaatimuksista riippuen voimme toimittaa putkistoista ja osista materiaalitodistukset, hitsauspöytäkirjat, röntgenkuvat, sekä muut tarvittavat dokumentit. Vastaavia aseptisia putkistoja ja moduuleja valmistetaan varsinkin lääke- ja kemianteollisuuteen.

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia hitsauspalveluita. Palvelu voi sisältää hitsausta asiakkaan osiin valmiiden suunnitelmien pohjalta tai kokonaisen tuotteen suunnittelun, osien hankinnan ja valmistuksen. Hitsaustyöt suoritamme joko asiakkaan tiloissa, tai toimitiloissamme Suonenjoella. Toimitiloissamme on puhdastila, jossa teemme alihankintana kokoonpanoa tai hitsausta.

Tarjoamme myös tarvittaessa hitsausten sisäpuolisia kuvauspalveluja, jotka suoritamme digitaalisilla video- ja käsiendoskoopeillamme. Tarkistuksista toimitamme raportin, joka sisältää asiantuntijan tekemän kuntoraportin, sekä kuvat tarkastettavasta kohteesta digitaalisessa muodossa.

Tuotteitamme ovat putkisto-, levy- ja teräsrakennehitsaukset. Laatumme takaa hitsauksen laatujärjestelmä ISO3834-2, sekä teräsrakenteiden laatujärjestelmä ISO9010-2:2005. Laatujärjestelmämme ovat Inspecta Oy:n sertifioimat.Sertifikaatti Sertifikaatti
AKU-TEC OY on elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuuden putkisto, kone- ja laitealan ammattilainen.
Yhteystiedot - Ota yhteyttä
+358 40 589 8076